Salgs- og leveringsbetingelser

1. Generelt

Salgs- og leveringsbetingelserne gælder for forbruger- og erhvervskøb af varer på ByMalue.com.

Siden ejes og drives af:

ByMalue ApS
Nissumvej 40
7620 Lemvig

CVR-nr. 42974153
Tlf. 40448928

[email protected]

2. Salg

Priser

Alle priser er angivet inklusive moms og gælder kun i Danmark. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer uden varsel, udsolgte varer og force majeure.

Indgåelse af købsaftale

Når du har afgivet din bestilling, modtager du en ordrebekræftelse pr e-mail, der bekræfter, at vi har modtaget din bestilling. Ved ordrebekræftelse forbeholder vi os ret til at annullere din ordre i tilfælde af prisstigninger, force majeure, leveringssvigt, udsolgte varer og trykfejl m.m.

3. Produkter

Farver

På grund af kalibreringsforskelle mellem computerskærme, tablets og smartphones mm, kan farver på kunsttryk, der vises på vores hjemmeside, variere lidt fra den aktuelle fysiske kunsttryk.

Ophavsrettigeheder

ByMalue ApS ejer og har ophavsrettigheder til alle de af ByMalue fremstillede originale malerier og må uden kundes samtykke trykke og sælge disse som kunsttryk på papir og andre medier.

Denne hjemmeside er beskyttet af ophavsretsloven. Enhver reproduktion, demonstration, duplikation, visning, lån eller kopiering af denne hjemmeside eller dets indhold er forbudt, uden forudgående tilladelse fra indehaveren af ophavsretten. Intet må lagres på hverken trykt eller digital form, uden forudgående aftale med indehaveren af ophavsretten. Brydes denne ophavsret kan det føre til strafferetlige eller civilretlige konsekvenser, såfremt der ikke er givet samtykke fra ByMalue ApS.

4. Betaling

Betalingskort

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:

Dankort

VISA

MasterCard

Mastercard/VISA Debet

Bank overførsel til konto:

(Ved bankoverførsel angiv da venligst det navn, der er opgivet ved bestillingen, som betalingsreference)

Betalinger med private betalingskort udstedt i EU, Norge, Island og Schweiz er gebyrfrie. Der opkræves gebyrer for korttyper udsted uden for EU, Norge, Island og Schweiz, hvilket først oplyses, når kortnummeret indtastes.

Ved betaling med betalingskort laver vi en reservation på kortet i bestillingsøjeblikket. Pengene trækkes først på din konto, når varerne afsendes.

Kredit

Vi tilbyder ikke køb på kredit fra Bymalue.com

5. Levering

Levering med fragtfirmaer

ByMalue ApS tilbyder levering til privat og erhversadresser i Danmark (fastlandet, brofaste øer og Bornholm) med GLS.

Vi tilbyder ikke levering til Grønland og Færøerne.

Tilgængelige leveringsmetoder fremgår ved bestillingen af den enkelte vare.

Såfremt du bestiller mere end én vare, vil din ordre blive sendt samlet, når alle varerne er på lager. Vi tilbyder ikke dellevering.

Hvis du har valgt levering til en pakkeshop, hvor der ikke er plads, vil fragtfirmaet omdirigere din ordre til en nærliggende pakkeshop, og du vil få besked direkte fra fragtfirmaet på e-mail og/eller SMS.

Afhentning

Vi tilbyder ikke afhentning.

Bortkomne eller beskadigede varer og pakkefejl

Er der afvigelser fra, hvad du har bestilt og hvad du har modtaget, skal du kontakte os på [email protected] eller via vores kontaktformular på hjemmesiden, senest 48 timer efter modtagelse af ordren.

Hvis du har modtaget en forsendelse fra os med synlige skader, skal du ikke åbne pakken, men hurtigst muligt, og senest 48 timer efter modtagelse, reklamere til os på H[email protected] eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

Ved skjulte skader skal du hurtigst muligt, og senest 5 døgn efter modtagelse, reklamere til os på H[email protected] eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

Er din forsendelse bortkommen, skal du kontakte os på os på H[email protected] eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

6. Erhvervskøb

Hvis du udfylder firmanavn, angiver et CVR-nummer på din bestilling eller angiver fakturaadressen til en virksomhedsadresse, betragtes du som erhvervskunde.

For erhvervskunder gælder følgende særlige betingelser:

  • Ingen fortrydelsesret
  • 12 måneders reklamationsret
  • Fragt ved reklamationssager sker på egen regning
  • Indsendes en vare på reklamation med henblik på retur under fortrydelsesretten, vil du blive opkrævet et gebyr på 150,- kroner inklusive moms.

7. Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos ByMalue ApS, hvilket er omfattet af forbrugeraftaleloven.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Hvis du ønsker at bruge din fortrydelsesret, gør du det ved at udfylde en fortrydelsesformular her.

Nægtelse af modtagelse

Du kan ikke gøre brug af din fortrydelsesret ved at nægte modtagelse af varen, uden samtidigt at give os besked. Hvis du gør det, pålægges du et gebyr på 95,- kroner inklusive moms (tilsvarende en returlabel samt ekspeditionsomkostninger), som fratrækkes fra den refundering, du modtager fra os efter endt behandling af retursagen.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer af os på den samme ordre, har du mulighed for at returnere ét eller flere varer til os. Det omfatter dog ikke bundles bestående af flere varer.

Ved fortrydelse af dele af købet, vil du ikke blive refunderet fragtomkostningerne.

Undtagelser af fortrydelsesretten

Følgende er ikke omfattet af fortrydelsesretten:

  • Varer, der er tilpasset og produceret efter dine ønsker eller har fået et tydeligt personlig præg, som fx specialkonfigurerede produkter
  • Erhvervskøb (se punkt 6)
Returnering

Vi forventer at du afsender varen hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og de skal være os i hænde senest 14 dage efter du har modtaget returlabel fra os.

Returfragt

Du skal selv betale for returfragten. Vi sender dig en returlabel pr e-mail, når vi har godkendt din forespørgsel vedr. fortrydelse. En returforsendelse koster Dkr. 59,- inkl. moms.

Når vi fremsender dig en returlabel, er det os der hæfter, hvis der opstår en skade eller pakken bortkommer under transporten.

Returpakken skal afsendes fra en GLS shop.

Originale malerier eller større kunsttryk kan ikke returneres med normal pakkepost.

Forlænget returret – i forbindelse med jul

Køber du i december måned forlænges din returret automatisk til og med d. 14. januar.

Den forlængede returret på julegaver gælder kun for privatkunder og ikke for erhvervskunder.

Returadresse

Returpakker sendes til følgende adresse:

ByMalue ApS
Nissumvej 40
7620 Lemvig
Danmark

Varens stand ved returnering og emballage

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art og udseende, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af den skønsmæssige vurdering foretaget af ByMalue ApS ud fra en vurdering af varens handelsmæssige værdi.

Dette kan omfatte:

  • Ridser og buk
  • Synlige brugsspor

Du skal sende varen tilbage i den originale emballage og det skal leveres tilbage samme stand og indpakning som modtaget.

Skader som følge af mangelfuld emballering medfører at fortrydelsesretten bortfalder, da varen ikke er leveret tilbage i samme stand.

Hvis den originale emballage ikke bruges, kan det medføre en værdiforringelse af varen, da varen kan påføres skader undervejs i transporten, som du selv hæfter for.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Hvis varen er værdiforringet, du har bestilt en returlabel af os, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig i forbindelse med købet (det gælder dog ikke ekstra omkostninger, når du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, vi har tilbudt i forbindelse med bestillingen) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

Vi gennemfører automatisk tilbagebetalingen til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt.

8. Reklamationsret

Når du som forbruger handler hos os, er dit køb omfattet af købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har 24 måneders reklamationsret, hvoraf de første 12 måneder er omfattet af formodningsreglen. Har du foretaget et erhvervs (se punkt 4 i vores salgs- og handelsbetingelser), har du 12 måneders reklamationsret.

Hvis du ønsker at reklamere over din vare under reklamationsretten, skal du oprette en reklamationssag, inden du sender varen til os.

Du opretter en reklamationssag her.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Når du opdager fejl eller mangler ved en vare, skal du reklamere inden rimelig tid efter du har opdaget manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder, efter fejlen er opdaget, vil reklamationen altid blive betragtet som rettidig.

Varen skal være os i hænde, senest 3 uger efter reklamationssagens oprettelse. Sker det ikke, afsluttes sagen automatisk i vores system.

Vi henviser i øvrigt til Købelovens § 78 for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

Reklamationsbetingelser

Hos ByMalue ApS kan du anvende din reklamationsret i henhold til vores til enhver tid gældende reklamationsbetingelser.

Du kan læse ByMalue ApS’ reklamationsbetingelser her

Adresse til indsendelse af reklamationssager:

Reklamationssager sendes til følgende adresse:

ByMalue ApS
Nissumvej 40
7620 Lemvig
Danmark

Er reklamationen berettiget sender vi dig en returlabel og betaler vi returfragten.

9. Ansvarsfraskrivelse

ByMalue Aps kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger af dansk lovgivning.

ByMalue ApS kan ikke drages til ansvar for forkert eller uhensigtsmæssig brug af vores varer.

ByMalue ApS frasiger sig ansvaret for enhver direkte eller indirekte skade, der måtte ske som følge af at have anvendt information eller vare fra bymalue.com

Når du handler med ByMalue ApS, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært købeloven og forbrugeraftaleloven.

Der tages forbehold for tryk- og tastefejl, kurs- og prisændringer, udsolgte/udgåede varer, leveringssvigt samt tekniske fejl.

Som følge af at de bestilte varer leveres for sent, eller indeholder mangler, pålægges sælger intet erstatningsansvar, hvis disse forsinkelser eller mangler skyldes forhold i købers varetægt, som er uden for Bymalue ApS’ kontrol.

Dette kan eksempelvis inkludere krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

ByMalue ApS bringer relevante informationer om andre hjemmesider til dig igennem links. Disse hjemmesider kontrolleres ikke af ByMalue ApS. Derfor kan vi på ingen måde stå til ansvar for deres indhold.

10. Persondatapolitik

Du kan læse vores persondatapolitik her.

11. Klageadgang

Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder:
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes hus: kpo.naevneneshus.dk.

Betingelserne er sidst opdateret d. 31. januar 2022.